ACADEMIA PROFESIONIȘTILOR ÎN UTILAJE

           Temele de discuție la Ziua Pasionaților de Utilaje sunt viitorul industriei de profil, strategii și tehnologii care duc spre eficientizare, precum și utilaje și echipamente de ultimă generație. Iar cei care vor dezbate aceste subiecte fierbinți sunt specialiști în domeniu și lideri consacrați.

            Scopul Academiei Profesioniștilor în Utilaje este să abordăm teme arzătoare și de un real interes pentru companiile din România. Lipsa personalului este o problemă la nivel național în orice domeniu, însă, în sectorul echipamentelor, aceasta este stringentă, pentru că aici este cu adevărat nevoie de profesioniști. Nu este loc de compromisuri în operarea unui utilaj.

            O afacere nu crește de la sine și, uneori, este nevoie de efort și de susținere din exterior. Iar asta nu poate însemna decât accesarea fondurilor de dezvoltare. Însă acest proces necesită un volum mare de informații și cunoștințe în domeniu. Este un demers ce pare inaccesibil și laborios. Însă beneficiile depășesc obstacolele și efortul.

            Biletul de acces costă 490 de lei. Acesta vă asigură accesul direct la toți invitații speciali! În plus, dacă nu sunteți mulțumiți de eveniment și nu ați găsit răspunsul la problemele dumneavoastră în cadrul Academiei Profesioniștilor în Utilaje, vă vom returna integral suma plătită.

ZPU

Program Eveniment

Academia Profesioniștilor în Utilaje
ruben marian

Speaker

RUBEN MARIAN
Strategii pentru scalarea afacerii tale. Cum să îți dezvolți un sistem care să te ajute să îți dublezi cifra de afaceri în fiecare an.
10:00 – 10:30

Care sunt sistemele care te pot ajuta să-ți crești afacerea de la un an la altul. Cum să îți conduci echipa prin delegare și aceasta să performeze chiar și atunci când tu nu ești acolo, cu mânecile suflecate. Nu poți rata povestea UTILBEN, spusă chiar de fondatorul ei, Ruben Marian.

smart hr

Speaker

Andra Armean-Dinescu & Paraschiva Lateș
Recrutare, inducție și păstrarea oamenilor motivați, într-o piață dinamică.
10:30 – 11:00

Una dintre cele mai mari provocări, nu doar în menținerea dinamicii unei afaceri, ci și creșterea ei, stă în primul rând în oameni. Astăzi, parcă mai acut ca oricând, fluctuația și, mai ales, menținerea oamenilor motivați nu mai depinde doar de un pumn de gologani. Sau da? Află care sunt ingredientele unei echipe de succes, indiferent dacă este vorba despre producție sau management.

smart hr

Speaker

Andra Armean-Dinescu & Paraschiva Lateș
marius maier

Speaker

MARIUS MAIER
Cum poți evita pierderile semnificative în sectorul utilajelor, prin Risk Management.
11:00 – 11:30

De cele mai multe ori, luăm decizii care, la prima vedere, par cele mai bune și uităm să facem o evaluare a riscurilor. Pornim de la premisa că „mie nu mi se poate întâmpla”. Dar ce faci atunci când chiar ție ți se întâmplă? Cât de mult îți poți permite să pierzi și cât de aproape ai fost de marginea prăpastiei? Vei descoperi ce înseamnă, de fapt, mai mult cu mai puțin.

PAUZĂ DE CAFEA

11:30 - 12:00
bcr fleetr

Speaker

-
Avantajele Leasing-ului Operațional vs Leasing Financiar – BCR Leasing
12:30 – 13:00

Nu ai timp și bani să faci un curs de genul ‘Financial for non-Financial’, care oricum sună cam pretențios. Poți descoperi, în câteva minute, care este diferența dintre leasing-ul operațional și financiar, pentru a decide în ce direcție vrei să mergi. Totul, adaptat afacerii tale.

andrei spataru

Speaker

Andrei Spătaru
Descoperă cum poți eficientiza și crește afacerea ta prin digitalizare.
13:00 – 13:30

Se spune că puterea business-ului stă în networking. Dacă adăugăm disciplină, consecvență și repetiție, atunci ai desoperit formula câștigătoare! VICTA te ajută să vezi totul limpede.

andrei spataru

Speaker

Andrei Spătaru
marius mihut

Speaker

Marius Mihuț
Cum să accesezi fonduri de dezvoltare pentru afacerea ta, prin programe de finanțare.
13:30 – 14:00

Te va învăța organizatorul Transylvanian Economic Conference, coordonator al Oficiului pentru Dezvoltarea Educației Executive, profesor al Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

PRÂNZ

14:00 - 15:00

Completează forumularul de mai jos și câștigă un bilet gratuită pentru tine și colegii tăi

Joi - 12 Septembrie - Cluj-Napoca

AU MAI RĂMAS
Care sunt temele cele mai interesante pentru dumneavoastră?

Strategii pentru dublarea afacerii taleRecrutare, inducție și păstrarea oamenilor motivați într-o piață dinamică.Cum poți evita pierderi semnificative în sectorul utilajelor prin Risk Management?ServiceAvantajele Leasing-ului Operațional versus Leasing Financiar – BCR LeasingCum poți eficientiza și crește afacerea ta prin digitalizareCum sa accesezi Fonduri de Dezvoltare pentru afacerea ta prin programele de finanțare